Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Wat te doen bij een hond met gewrichtsklachten of artrose?

Hondenmand Quzi

Wat te doen bij een hond met gewrichtsklachten of artrose?
Is je hond al iets ouder en wil je hem of haar maar al te graag meer comfort bieden tijdens het slapen? Dan heb je vast weleens gehoord van orthopedische hondenmanden! Deze specifieke hondenmanden zijn speciaal ontworpen met een orthopedisch matras, waardoor het zich volledig vormt naar de contouren van het lichaam van je hond. Dit zorgt voor gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en vervolgens in ontlasting van de gewrichten.

Biedt extra ondersteuning van de rug en gewrichten

Een goed orthopedische hondenmand is gevuld met kwalitatief hoogwaardig traagschuim welke zich moeiteloos vormt naar het lichaam en gewicht van je hond. Dit zal vervolgens zorgen voor extra ondersteuning van zowel de wervelkolom als de gewrichten, waardoor het ideaal is voor grote hondenrassen of oudere honden die extra steun wel kunnen gebruiken. Het fluweelzacht materiaal biedt nog meer comfort, waardoor je hond langdurig op in mand kan blijven liggen.

Gewrichtsklachten voorkomen of verminderen?
Wij adviseren om een orthopedische hondenmand al vroegtijdig aan te schaffen, want je wilt liever gewrichtsklachten voorkomen dan dat je ze op latere leeftijd moet verminderen. De hondenmanden zijn dan ook uitermate geschikt voor zowel pups als voor honden die al op leeftijd zijn. Met een orthopedisch matras zorg je ervoor dat de ellenbogen en heupen van je hond niet de grond raken, waardoor deze niet onnodig zullen beschadigen.

Ook voor honden die herstellend zijn van een operatie?
Ja, daar is geen twijfel over mogelijk! Of je hond nu op leeftijd is, herstellende is van een blessure of operatie, of gewoon een ondersteunende en comfortabele slaapplaats wil, een orthopedische hondenmand is de ideale uitkomst voor ieder hondenras van elke leeftijd. Door het wegnemen van de druk op de gewrichten worden veel klachten voorkomen, waardoor het een goede oplossing is voor honden met reuma, artrose of na een operatie.

Is het geschikt voor pups?
Als mensen denken aan een orthopedische hondenmand dan deken ze al snel aan een hondenkussen of hondenmond voor honden die op leeftijd zijn. Maar een orthopedische hondenmand is niet alleen geschikt voor oudere honden, maar het is tevens uitermate geschikt voor jongere honden en pups. Deze soort hondenmanden hebben namelijk een preventieve werking, zodat je op jonge leeftijd al kan beginnen met het voorkomen van klachten met betrekking tot gewrichten en botten.

Herken jij dit probleem bij je eigen hond en wil je hier zo snel mogelijk iets aan veranderen? Neem kijkje op de website van QUZI en maak een keuze uit een van de orthopedische hondenmanden!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.