Contact

 

Wij van QUZI hebben een groot en veelzijdig assortiment aan diverse hondenartikelen die zorgen voor de veiligheid en comfort van je hond. Onze artikelen worden uit voorraad geleverd, dus als je voor 23:00 uur besteld, dan wordt je pakketje de volgende dag op het opgegeven adres geleverd. Daarnaast leveren wij in Nederland en België en bij een totale bestelling van €50,- of meer is de verzending volledig GRATIS.

 

100% Klanttevredenheid bij QUZI
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, waardoor ieder product van hoogwaardige materialen is gemaakt en over een subliem afwerkingsniveau beschikt. Daarnaast voeren wij voor iedere verzending een dubbele kwaliteitscheck uit, zodat wij keer op keer de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met je aankoop? Twijfel niet! Neem contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing!

 

Dagelijks bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur
Wij streven keer op keer naar een tevreden klanten, waardoor wij dagelijks veel tijd besteden aan onze klantenservice. Heb je vragen en/of opmerkingen over een specifiek product of kunnen wij jou op een andere manier van dienst zijn? Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en staat voor je klaar.

 

Zakelijke bestellingen
Heb jij een hondenschool of een ander bedrijf en zou je graag een zakelijke bestelling willen plaatsen? Dat is mogelijk! Wij vragen je om dan een email te sturen naar info@Quzi.nl

 

Heb je toevallig een BTW-factuur nodig? Stuur ons een email met je bestelnummer en we maken het vandaag nog voor je in orde.

 

Artikel retourneren? Plaats de originele factuur of het bestelnummer in de doos en stuur het vervolgens naar onderstaand adres:
Bremstraat 180
4711RP Sint Willebrord
Nederland
Let op: Geen bezoekadres

 

Vragen of hulp nodig?
Neem eenvoudig contact met ons op door middel van onderstaand vragenformulier en wij streven ernaar om je mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Hulp nodig?

Neem gerust contact op. Wij staan altijd klaar om je te helpen. Wij streven ernaar om je mail dezelfde werkdag nog te beantwoorden.