Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Waarom de elastische hondenriem?

elastische hondenriem

Je laat waarschijnlijk iedere dag wel meerdere keren je hond uit, maar doe je dit ook tijdens het fietsen of hardlopen? Dan ken je vast het probleem dat je huidige hondenriem niet elastisch is en dus niet de schokken opvangt. Bij het kiezen van de perfecte hondenriem zijn een aantal dingen belangrijk, waaronder de veiligheid van je hond en anderen. Echter wil je natuurlijk ook dat je hond voldoende bewegingsvrijheid heeft om te kunnen snuffelen.

Een hondenriem is toch gewoon een riem?
Veel hondeneigenaren kopen een riem zonder echt over de werking na te denken. Voordat je een riem koopt is het van groot belang om te weten waar je de hondenriem daadwerkelijk voor gaat gebruiken. Heb je een hondenlijn nodig voor een puppy of ga je vaak hardlopen met je hond? Je weet waarschijnlijk als geen ander dat je voor een puppy een ander soort riem nodig hebt als voor een volwassen hond.

Elastische hondenriem tijdens het joggen en hardlopen
Heb je weleens gehoord van een elastische hondenriem? Deze hondenriem is de perfecte uitkomst voor iedereen die graag met zijn of haar hond wil joggen of hardlopen! De riem kan je namelijk rondom je eigen lichaam binden, waardoor je er volledig handsfree gebruik van kan maken en continu in contact staat met je hond. Zo hou je voortdurend controle over je hond, maar hoef je de riem niet in je handen te houden.

Zorgt voor meer bewegingsvrijheid Het gebruik van een hondenriem is vooral om dat dit de veiligheid van zowel jouw hond als anderen waarborgt. Maar tegelijkertijd wil je jouw hond ook meer dan voldoende bewegingsvrijheid geven om ongestoord en zorgeloos te kunnen snuffelen. Hier is een elastische hondenriem ideaal voor, want deze riem zorgt voor een perfecte combinatie tussen kwaliteit en flexibiliteit tijdens het wandelen.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid
Als je kiest voor een hondenriem is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de riem, want dit heeft namelijk veel invloed op de duurzaamheid. Een stevige hondenriem zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier aan kan beleven zonder dat de kwaliteit minder zal worden. Door het elastische gedeelte worden schokken opgevangen als je hond onverwachts begint te trekken en dat zorgt er vervolgens voor dat het minder snel zal slijten.

Wil jij het hardlopen combineren met de hond uitlaten? Dan is een elastische hondenriem van QUZI misschien wel iets voor jou!

Hondenblog

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.