Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

De beste slaapplaats voor je hond: Al een hondenmand in huis?

Hondenmand

Een hond is uiteraard heel gezellig, maar het is wel van groot belang om ook aan de behoeften van je hond te denken. Het is dan ook moeilijk om het perfecte plekje in huis te vinden. Je wilt natuurlijk niet dat je hond op de grond ligt of slaapt, waardoor het verstandig is om een hondenmand te kopen. Met een hondenmand creëer je eenvoudig en snel een comfortabele slaapplaats voor jouw hond in huis. Lees hieronder een aantal andere tips die kunnen helpen bij het creëren van een ideale slaapplaats voor je hond.

 

Veilige slaapplek voor je hond met een hondenmand

Zoals iedereen weet zijn honden gezelschapsdieren, wat betekent dat zij graag in de buurt zijn van hun baasje. Het is echter wel belangrijk om een hond een eigen plek in huis te geven, omdat hij soms graag tot rust komt. Bij het creëren van een slaapplek is een hondenmand ideaal. Een hondenmand zorgt voor een comfortabele en veilige plek voor je hond en biedt tegelijkertijd optimale ondersteuning aan gewrichten en botten. De meeste hondenmanden hebben dan ook een prettig formaat, zodat het niet veel ruimte in beslag neemt in de woonkamer.

 

Plaats de hondenmand op een niet te warme en tochtige plek

Naast het uitkiezen van een veilige plek, mag de hondenmand ook niet op een plek geplaatst worden waar het te warm of te vochtig is. Een hond kan namelijk in de zon of naast de verwarming gemakkelijk oververhit raken. Ook is het verstandig om tochtige hoeken te vermijden waar harde geluiden van bijvoorbeeld een televisie of een muziekbox goed hoorbaar zijn voor je hond. Plaats de hondenmand dan ook altijd op een plek waarbij hitte, tocht en harde geluiden worden voorkomen.

 

Het belang van een comfortabele hondenmand

Iedereen heeft een comfortabele en aangename slaapplaats nodig, zo ook een hond. Het belang van een comfortabele hondenmand welke ondersteuning biedt is dus heel groot. Comfort en ondersteuning zijn twee belangrijke factoren om te bepalen of een hondenmand geschikt is voor jouw hond. Honden slapen graag en kwalitatieve slaap is essentieel voor een kwalitatief goed leven. Zowel mensen als honden functioneren niet goed als zij slecht hebben geslapen. Een comfortabele hondenmand is dan de oplossing om een knusse slaapplaats in huis te creëren in huis.

 

Laat je hond in een hondenmand liggen/slapen

Veel honden liggen op de een kale en koude vloer. Dit doet een hond echter niet omdat hij dit fantastische vindt. Veel van deze honden ondervinden ook gezondheidsproblemen zoals artrose en likdoorns op de ellebogen. Een hondenmand heeft de functie om je hond hiertegen de beschermen en voorkomen cystitis en vermijden spier- en gewrichtspijn. De aanschaf van een hondenmand is dus zeer belangrijk en mag niet onderschat worden door hondeneigenaren. Slaapt jouw hond op de grond? Dan wordt het tijd een goede en comfortabele hondenmand te kopen waarin je hond graag ligt.

 

Benieuwd naar kwalitatief goede hondenmanden? Bekijk het veelzijdige assortiment van Quzi en creëer een fijne slaapplek voor je hond!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.