Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Autorijden met je Hond?

Autorijden met je hond

Autorijden met je hond?
Je ken het wel! Zowel jij als je hond houden van een bos- of strandwandeling, maar je hond vindt het niet prettig om in de auto te worden vervoerd. Dit resulteert vervolgens in een angstige, onzekere en minder aangename ervaring. Wist je dat een autostoel voor honden hier de oplossing voor is? Met een hondenstoel voor in de auto kan je iedere autorit goed, comfortabel en veilig laten verlopen zonder problemen.

 Een honden autostoel voor een zorgeloze rit
Je vraagt je vast hoe je jouw hond het beste kan vervoeren in de auto! Bij Quzi hebben ze daar een oplossing voor gevonden, namelijk een honden autostoel. Voor een hond is het belangrijk om een veilig en comfortabel gevoel te krijgen bij het autorijden en het is dan ook verstandig om dit op jonge leeftijd al aan te leren. Een honden autostoel is eigenlijk een kinderstoeltje voor honden, wat zorgt voor een veilig en geborgen gevoel bij je trouwe viervoeter.

Nooit meer vuile of beschadigde autobekleding
Naast het feit dat de perfecte uitkomst is om je hond een prettige autorit te bieden, voorkomt het ook dat de bank onnodig vies wordt. Het gebruik van een honden autostoel zorgt ervoor dat de poten van je hond niet de bekleding van je auto aanraken, waardoor het niet beschadigd kan raken door zijn of haar scherpe nagels. Hoe fijn is het om je na een lange bos- of strandwandeling hier niet druk over te hoeven maken.

De voordelen van een hoogwaardige hondenstoel auto:
Het gebruik van een autostoel voor honden neemt veel voordelen met zich mee, maar de twee (2) grootste voordelen zijn het bieden van veiligheid en comfort tijdens een lange autorit.

  • Veiligheid: De grootste reden waarom hondeneigenaren een auto hondenstoel kopen is om gevaarlijke situatie te voorkomen als je onderweg bent. Een autostoel kan je namelijk aan de achterbank bevestigen en de nodige antislip, waardoor het niet onnodig zal verschuiven.
  • Comfort: Een andere reden is het bieden van optimale comfort voor je hond. Tijdens het rijden kan je hond namelijk zijn of haar evenwicht kwijtraken en dit kan voor vervelende situaties zorgen. Een honden autostoel is dan een ideale uitkomst om niet voor verrassingen komen te staan.

Op ieder gewenst moment je hond meenemen in je auto doe je met een honden autostoel van Quzi!

 

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.