Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Waarom een hond behoefte heeft aan een goede slaapplek

Veel mensen kiezen voor een hond om dat zij graag een maatje willen die niet oordeelt en waarmee je kan genieten van heerlijke wandelingen. Wist je dat een hond ook die behoefte heeft? Honden zijn van nature heel sociaal en willen graag op ieder moment samen met je zijn. Hierdoor komt een hond ook graag tegen je aan liggen, want het is voor een hond onnatuurlijk om alleen te slapen.

Tegenwoordig is het niet meer gek als jouw hond graag bij je wil zijn en het liefst tegen je aankruipt. Een hond wil maar al te graag bij hun baasje in de slaapkamer slapen en ze liggen dan ook graag aan het voeteinde. Dit zorgt er namelijk voor dat hij niet alleen slaapt en dicht bij jou in de buurt is. Veel hondeneigenaren vinden het dan ook prettig en creëren met veel liefde een comfortabel plekje voor hun trouwe viervoeter.

Een hond heeft behoefte aan een comfortabele slaapplek

Dit is iets wat door veel hondeneigenaren vaak wordt onderschat. Een goede en comfortabele slaapplek is essentieel voor de gezondheid en vitaliteit van een hond. Een hond heeft net als mensen behoefte aan slaap, want tijdens het slapen kan ook een hond alle gebeurtenissen verwerken. Als baasje is het belangrijk om te beseffen wat voor impact slechte slaap heeft op het probleemgedrag van je hond.

Goede slaap is belangrijk voor het immuunsysteem

Een kwalitatief goede slaapplek zorgt niet alleen voor een geborgen gevoel, maar het is tegelijkertijd belangrijk voor het immuunsysteem van je hond. Als jouw hond niet voldoende slaap krijgt, dan kan het stress ervaren en overprikkeld raken. Een hond kan hierdoor drukker worden en kan dit afreageren op andere mensen of honden. Een goede nachtrust zorgt voor een betere gezondheid.

Het zorgt voor een geborgen en veilig gevoel

Jouw trouwe viervoeter is vaak in huis te vinden en veel van deze tijd wordt aan rusten en slapen besteed. Honden slapen minstens de helft van de dag en hebben dan ook voldoende slaap nodig. Echter is het voor honden belangrijk om een veilig en geborgen gevoel te ervaren tijdens het liggen, want anders is het voor een hond onmogelijk om onbezorgd in slaap te vallen.

Ken je het fluffy hondendeken van Quzi?

Het fluffy hondendeken beschikt over een fijne vormgeving en je kan het gemakkelijk op iedere gewenste plek neerleggen. Het zachte materiaal zorgt voor optimale comfort en creëert een geborgen en prettig gevoel bij je hond. Je kan het op bed, de bank of in de auto neerleggen, zodat je hond op ieder moment op zijn eigen hondenkleedje kan liggen. Jouw kleine vriend kan dan altijd en overal dichtbij je in de buurt liggen.

Net als een mens, heeft een hond behoefte aan een slaapplek die hem comfort en veiligheid beidt. Onderschat daarom nooit de impact van een goed en hoogwaardig hondendeken of hondenmand!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.