Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Reizen met je hond, zo doe je dat!

Reizen met je hond

Ga je binnenkort op vakantie of een gezellig weekendje weg en wil je graag je hond meenemen? In steeds meer hotels, appartementen en vakantiehuisjes zijn honden toegestaan! Maar hoe zorg je ervoor dat de autorit naar je bestemming probleemloos verloopt? En met welke dingen moet je rekening houden als je een hond meeneemt naar een hotel of vakantiehuis? Voordat je vertrekt wil je uiteraard antwoord krijgen op deze vragen.

Veilig met je hond op reis in de auto

Een hond wil zich graag veilig voelen en comfort ervaren tijdens een autorit. Een kleine hond kan je natuurlijk op de grond voor de bijrijdersstoel zetten, maar dit is niet echt veilig en comfortabel. Honden kijken graag naar buiten tijdens het autorijden en een ideale plek om je hond te vervoeren is op de achterbank of in de kofferbak van je auto.

Je hond op de achterbank vervoeren

Als je jouw hond graag op de achterbank wilt vervoeren dan kan je kiezen voor een honden autostoel, zodat zowel je hond als autobekleding veilig is. Een autostoel voor honden beschikt namelijk over opstaande randen, waardoor je hond er niet uit kan springen. Daarnaast biedt het optimale veiligheid als je bijvoorbeeld plotseling hard moet remmen of een bocht moet nemen.

Je hond in de kofferbak vervoeren

Bij het vervoeren van je hond in de kofferbak is het verstandig om een auto hondendeken aan te schaffen. De kofferbak is dan ook de perfecte plek om je hond te vervoeren, want het biedt de nodige veiligheid tijdens zowel korte als lange autoritten. De opstaande randen van het deken zorgen ervoor dat je autobekleding niet beschadigd raakt door lange nagels of vies wordt door vieze poten.

Met je hond naar een hotel of vakantiehuis

Het is natuurlijk fantastisch om samen met je hond naar een hotel of vakantiehuisje te gaan. Wist je dat honden zich anders kunnen gedragen in een nieuwe omgeving? Het kan voorkomen dat sommige honden onrustig of onzeker worden als zij een andere omgeving binnenkomen. En als je de hond alleen op de kamer laat dan kan het resulteren in blaffen of slopen.

Kamperen met je hond

Wil je graag met je hond naar een camping en in een tent of caravan slapen? Zorg er dan voor dat je jezelf en je hond goed voorbereid, zodat je zorgeloos van je welverdiende vakantie kan genieten. Het meenemen van een hond is gelukkig op veel campings toegestaan, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bekijk de artikelen van Quzi in onze webshop en ga goed voorbereid op vakantie!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.