Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Een hondendeken voor in de auto en voor thuis

hondendeken

Een hondendeken is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende vormen, soorten en afmetingen. Zo bestaan er stevige hondendekens om je hond optimale comfort te bieden en een veilig thuisgevoel. In deze blog laten we je kennis maken met de hondendekens van Quzi. Hierdoor is deze blog de ideale uitkomst om antwoorden te geven over veel vragen met betrekking tot het kopen van een hondendeken. Ontdek hoe je een hondendeken optimaal kunt benutten en waarom je het hondendeken van Quzi voor zowel thuis als in de auto kunt gebruiken.

Een hondendeken als slaapplaats voor je hond

Op het moment dat je een puppy bij zijn moeder weghaalt, zal hij zowel zijn moeder als het nestgevoel missen. Zijn of haar moeder kun je uiteraard niet teruggeven, maar met een hondendeken is het wel mogelijk om een nestgevoel te creëren. Zo koop je bij Quzi een hondendeken welke uitermate geschikt is voor zowel jonge als volwassenen honden. Leg een heerlijk zacht hondendeken op een prettig plek in huis en geef je hond een betrouwbare plek in huis.

Twijfel dus niet langer en laat je hond zijn eigen plekje realiseren met een hondendeken. Hij kan zich dan op elk gewenst moment op een natuurlijke wijze terugtrekken. Ook honden hebben namelijk behoefte aan privacy en rust.

Een hondendeken helpt bij het zindelijk maken van je hond

Het zinnelijk maken van een hond hoeft niet veel tijd en energie te kosten, maar een hondendeken kan een goed hulpmiddel zijn. Een hond ziet zijn hondendeken namelijk als een nest en honden willen nooit hun eigen nest vervuilen. Hij zal het dus aangeven als de nood hoog is, waardoor je hem automatisch leert dat hij buiten zijn behoefte moet doen. Na ongeveer twee zal de blaas van je hond goed ontwikkeld zijn en kun je hem gerust ’s nachts met rust laten.

Hoe kies je de juiste grootte voor je hondendeken?

Een belangrijke regels voor het kiezen van een formaat van een hondendeken:

  • Meet de lengte van je hond en voeg 10 cm toe.
  • Laat je hond zitten en meet hoe hoog hij komt. Voeg hier vervolgens 10 cm aan toe om de juiste maat te bepalen.

Op deze manier kom je als snel tot de perfecte lengte voor een hondendeken. De breedte van de hondendeken is echter minder belangrijk, maar het is wel van groot belang dat je hond zich gemakkelijk kunt bewegen. Bij Quzi kies je een hondendeken die voldoet aan alle wensen.

Hond veilig vervoeren in de auto met een hondendeken

Een hondendeken is niet alleen geschikt voor in huis, maar het is ook een ideale uitkomst voor in de auto. Hondendeken met een opstaande rand bieden een zekere mate van bescherming voor je hond tijdens het rijden en zorgen ervoor dat je autobekleding niet vervuilt raakt. Het is hierbij wel belangrijk dat de hondendeken niet te klein is voor je hond, want anders zal hij gedeeltelijk naast de hondendeken liggen.

Koop je hondendeken bij Quzi

Wij van Quzi bieden een groot en veelzijdig assortiment aan fluweelzachte hondendekens waarop je hond moeiteloos in slaap valt. Twijfel niet langer en bestel een hondendeken van Quzi en creëer een betrouwbaar en veilig nestgevoel voor je hond.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en neem een kijkje!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.