Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

Een fijne plek in huis creëren voor je hond: zo doe je dat!

Hondendeken

Als hondeneigenaar weet je dat een hond in sommige gevallen zich terug wilt trekken om tot rust te komen. Dit betekent dat een hond een plek nodig heeft waar hij overdag kan liggen en ’s nachts kan slapen. Om te voorkomen dat je hond het hele huis als slaapplaats gebruikt, is het verstandig om een eigen plek te creëren met bijvoorbeeld een hondendeken of hondenmand. Een hondendeken is een perfecte uitkomst om gemakkelijk een comfortabele en prettige plek te realiseren van je hond. Hieronder leggen wij uit hoe je een fijne plek in huis voor je hond creëert.

 

Creëer een slaapplek voor je hond zonder dat het veel ruimte kost

Zoals je weet hebben honden behoefte aan een plek waar zij zich even helemaal kunnen terugtrekken. Op deze momenten willen zij rustig kunnen slapen zonder dat zij gestoord worden. Het kan echter zijn dat zo’n plek veel bruikbare ruimte in beslag neemt. Wil je voorkomen dat het rommelig in huis wordt? Dan is het verstandig om een slaapplek te creëren op een plek waar jezelf niet vaak gebruik van maakt.

 

Een comfortabele plek voor je hond om te slapen

Een hond wil natuurlijk een plek waar hij zich veilig voelt en een comfortabel hondendeken kan daar zeker bij helpen. Kies voor een hondendeken welke prettig aanvoelt op de vacht van je hond, zodat hij er ook echt op het hondendeken gaat liggen. Een ideale uitkomst is een fluffy hondendeken. Een fluffy hondendeken voelt namelijk fluweelzacht aan en kan zowel op de grond als op de bank worden geplaatst.

 

Kies voor een plek om samen met je hond te knuffelen

Niet iedereen vindt het fijn om de hond op de bank of stoelen te laten liggen, maar in sommige gevallen is het toch prettig om samen met je hond op de bank te knuffelen. Je wilt echter wel je bank beschermen tegen viezigheid en krassen. Een fluffy hondendeken biedt comfort aan je hond en beschermt tegelijkertijd je bank tegen beschadigingen van bijvoorbeeld hondennagels. Hierdoor heb je een perfecte oplossing die voldoet aan je eigen wensen en aan de behoeften van je hond.

 

De ideale vloer voor je hond

Bij het creëren van een fijne plek in huis voor je hond, moet je erop letten of je huis ‘hondproof’ is. Je hond ligt namelijk niet voortdurend op zijn hondendeken, waardoor het belangrijk is om je vloer schoon te houden. Een hondendeken plaats je gemakkelijk op een gladde vloer en is gemakkelijk schoon te maken. Vloerbedekking wordt echter lastiger om goed schoon te houden. Het kan zijn dat haren in de vloerbedekking gaan zitten, welke je vervolgens er moeilijk uit krijgt. Verstandig om dit in je achterhoofd te houden wanneer je op zoek gaat naar een fijne plek in huis voor je hond.

 

Wil je gemakkelijk en snel een comfortabele plek in huis voor je hond creëren? Klik hier en bekijk het fluffy hondendeken van Quzi!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.