Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact
It seems we can't find what you're looking for.

Maak gebruik van een hondentuig van QUZI en zorg voor meer gemak tijdens het wandelen! Onze tuigen voor honden kan je eenvoudig en snel rondom de borstkast bevestigen, waardoor je niet aan de nek van je trouwe viervoeter zal trekken. Dit in combinatie met de ideale pasvorm zorgen ervoor dat het prettig aanvoelt op de vacht en dit resulteert vervolgens in meer comfort en een verbetering van het welzijn van je hond.  

Verbeterd het welzijn van je hond
Door gebruik te maken van een hondentuig kan je jouw hond eenvoudig controleren en sturen tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Door gebruik te maken van een hondentuig zal je namelijk niet meer aan de nek trekken, waardoor het comfortabeler zal aanvoelen en dit voorkomt schrikreacties bij je hond.

Comfortabel en perfecte pasvorm
Ieder hondentuig is speciaal ontworpen met maar liefst drie (3) verstelbare sluitingen, zodat je het gemakkelijk en snel rondom het bovenlichaam kan bevestigen. Ook zijn ze uitgerust met een gewatteerde binnen voering, waardoor het niet zal schuren en het voelt comfortabel aan op de vacht van je hond.

Veiligheid tijdens het wandelen
Een hondentuig creëert niet enkel en alleen voor meer gebruiksgemak, maar het zorgt tevens voor meer veiligheid. Met een hondentuig kan je jouw hond namelijk eenvoudiger en sneller corrigeren, zodat gevaarlijke situaties worden voorkomen. Daarnaast is ieder tuig voorzien van reflecterende delen, zodat je hond ook in het donker goed zichtbaar is.

Geschikt voor alle hondenrassen
Weegt jouw hond maximaal 80 kilogram? Dan is een hondentuig van QUZI ook voor jouw maatje geschikt! De verstelbare sluitingen rondom de borst zijn verstelbaar vanaf 56 tot 83 cm en rond de nek vanaf 40 tot 61 cm. Hierdoor is het niet alleen te gebruiken bij kleine honden, maar je het is ook ideaal voor grotere honden.

Bekijk ons assortiment
Niets is zo vervelend om telkens aan de nek van je hond te moeten trekken om hem of haar te corrigeren! Met een hondentuig van QUZI kan je daar voor eens en altijd gedag tegen zeggen en bijdragen aan een optimale verbetering van het welzijn van je trouwe viervoeter. Neem een kijkje in ons assortiment!

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.