Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
+1.500 klanten gingen je voor
Gratis verzending binnen NL!
Gratis verzending vanaf €50 in België!
100% Veilig betalen met o.a. iDeal & Bancontact

De beste kerstcadeaus voor honden en baasjes!

kerstcadeau honden

De feestdagen staan voor de deur en je wilt natuurlijk ook je hond verwennen met prachtige cadeaus. Dit jaar zijn er veel nieuwe hondenproducten die je niet mag missen. Wij hebben een aantal ideeën voor kerstcadeaus op een rijtje gezet. Benieuwd naar onze geweldige kerstcadeaus waarmee jij je hond kunt verwennen? Lees hieronder verder!

Geef een auto hondendeken cadeau als kerstcadeau

Laat je zowel jezelf als je hond ongestoord en veilig geniet van een autorit met een auto hondendeken. Een auto hondendeken is het perfecte kerstcadeau voor jouw hond. Met het auto hondendeken zorg je ervoor dat je hond niet door de hele auto kunt bewegen en ook raakt de autobekleding niet vies of beschadigt. Met een auto hondendeken zijn autoritten veiliger en comfortabeler, zodat zowel jij als je hond optimaal geniet tijdens en na een strandwandeling.

Geef een orthopedische hondenmand als kerstcadeau

De orthopedische hondenmand is een absolute must-have voor elke hond die geen last wil ervaren pijnlijke gewrichten. Een orthopedische is volledig gevuld met traagschuim, waardoor het optimale comfort en ondersteuning biedt. Dit maakt hem uitermate geschikt voor oudere honden die graag wat extra ondersteuning van hun gewrichten kunnen gebruiken. Een orthopedische hondenmand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft jouw hond een knusse plek tijdens de feestdagen.


Geef een
superzacht fluffy hondendeken als kerstcadeau

Een fluffy hondendeken is onweerstaanbaar en het perfecte kerstcadeau voor honden onder de kerstboom. Het fluweelzachte hondendeken kan vrijwel overal in huis worden neergelegd en zorgt voor een fijne slaapplek voor je hond. Leg het hondendeken in een hondenmand of plaats hem voor de openhaard voor meer warmte en comfort. De fluffy hondendekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ook jouw hond in de kerststemming kan komen.

Geef een autostoel voor honden als kerstcadeau

Kies voor een autostoel voor je hond als kerstcadeau en geniet de volgende dag van een heerlijke autorit zonder vieze autobekleding. Een autostoel voor honden is ideaal om je hond op een veilige en verantwoorde wijze te vervoeren. Je hond zal zich meer op zijn gemak voelen dankzij zijn vaste plekje in de auto en verliest jou niet uit het oog. Combineer de honden autostoel met een heerlijk dekentje en laat je hond genieten van iedere autorit.

Geef een hondenriem als kerstcadeau

Neem jij je hond graag mee tijdens het hardlopen? Had je al gedacht aan een elastische hondenriem als kerstcadeau voor je hond? De elastische hondenriem is speciaal ontwikkelt om het trekken aan de riem tegen te gaan. Daarnaast klik je de riem gemakkelijk om je middel, waardoor je er volledig handsfree gebruikt van maakt. Wacht niet langer en bestel snel het leukste kerstcadeau voor jouw hond.

Heb jij al kerstcadeaus voor je hond gekocht? Maak een keuze uit bovenstaande ideeën en geniet samen met je hond van een sfeervolle en prachtige kerst!  

Wij maken gebruik van cookies, klik op accept als je wilt doorgaan naar de site.